След новината, че големите Black Eyed Peas избират BREEZE FEST в България

...
След новината, че големите Black Eyed Peas избират BREEZE FEST в България
Коментари Харесай

Украинската звезда Иван Дорн пристига за BREEZE FEST в Бургас

След новината, че огромните Black Eyed Peas избират BREEZE FEST в България за единствена точка в Югоизточна Европа от международното си турне, почитателите към този момент имат нов мотив за нетърпеливо очакване.

На 22. 07. 2023 година, особено за BREEZE FEST, в Бургас идва звездата на съветската и украинска сцена Иван Дорн, написа " Импресио ".

Хитовете му са слушани и споделяни милиони пъти в музикалните платформи, което го постанова като емблема на модерния поп. Миксирайки поп, електронна музика и фънк, Дорн неколкократно печели приз за най-хубав реализатор и за актьор с най-хубав концерт онлайн.

Дори единствено това дава обещание неповторимо музикално преживяване, по време на BREEZE FEST, само че уредниците прибавят и още имена с wow резултат!

На 22 юли, по време на BREEZE FEST Burgas, на две подиуми с безкомпромисно звучене ще излязат още: Дара, група " Молец ", Папи Ханс, Керана и Мила Роберт. Най-горещите български звезди също ще зарадват почитателите с безапелационните си шлагери, а музикалната селекция и мащабът на фестивала дават поръчка BREEZE FEST да бъде едно от забележителните морски събития.

Освен с изключителния си мейнстрийм мащаб BREEZE FEST се отличава и със своята неповторима обществена идея. Екипът на феста планува специфичен, само че не и обособен достъп за хора в неравностойно състояние, с цел да могат те пълноценно и без ограничавания да изживеят протичащото се.

Организаторите на BREEZE FEST одобряват за своя задача възпитанието на добър музикален усет и толерантна фестивална просвета в подрастващите и за това дават опцията деца без родители да са част от публиката и да усетят магията от музиката онлайн.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР